https://www.high-endrolex.com/10 20 років після випуску у рідних стінах Університету | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.09.2010
ЛДУ БЖД

20 років після випуску у рідних стінах Університету

Львівській державний університет безпеки життєдіяльності МНС приймав у своїх стінах випускників 1990 року. 20 років для історії відрізок часу взагалі не значний, але для цих випускників він є знаковим. 
Серед них високопосадовці, працівники підрозділів МНС, бізнесмени тощо. Але на мить зустрічі всі вони повернулися у ті часи, коли були курсантами Львівського пожежно-технічного училища та здобували фах пожежника-рятівника. Тієї миті кожен відчував себе на 20 років молодшим, давнім спогадам не було кінця.
Сльози радості на змужнілих обличчях давніх друзів - підтвердження важливості цієї зустрічі. Вони вважають Львів своїм рідним містом, адже тут вони гартувалися, здобували фах, і вперше випробовували свою дружбу на міцність.
Під час зустрічі з випускниками проректор Університету Юрій Павлюк зазначив, що ці люди творили історію нашого навчального закладу, своїм серцем і розумом примножують славні традиції сьогодні.
Пообідали випускники в курсантській їдальні, як 20 років тому, за тими ж столами. Потім старшина курсу вишикував дивізіон для проходження урочистим маршем.


 

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10