https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності МНС здобули перемогу на міжнародних спортивних змаганнях | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.09.2010
ЛДУ БЖД

Курсанти Львівського держуніверситету безпеки життєдіяльності МНС здобули перемогу на міжнародних спортивних змаганнях

Курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС здобули перемогу на міжнародних спортивних змаганнях серед команд пожежно-рятувальних служб Європи. Змагання проходили в Кракові та були присвячені 50-річчю місцевої школи аспірантів державної пожежно-рятувальної служби Польщі. Захід проходив у рамках багаторічної співпраці та спортивно-культурних, навчально-наукових обмінів між Львівським та Краківським навчальними закладами.
У змаганнях взяли участь понад 20 команд, які представляли різні пожежно-рятувальні підрозділи. До складу української команди увійшли курсанти Олег Бурак, Семен Меглей, Богдан Тищук, Юрій Бабіцький, Семен Меглей та Юрій Філатович на чолі з начальником кафедри спеціальної рятувальної підготовки та фізичного виховання, підполковником Андрієм Ковальчуком та старшим викладачем кафедри підполковником Андрієм Петренком.
В особистих заліках майбутні офіцери-рятувальники показали кращі результати. Наша команда перемогла у естафетному забігу на 50 км. з результатом 2 год. 50 хвилин, а у особистому заліку на дистанції 2500 м. кращим був курсант Богдан Тищук з результатом 7хв. 48 сек.
Українців гостинно приймали колеги зі спорідненого навчального закладу. За майже десять років плідної співпраці між Краківською школою аспірантів державної пожежно-рятувальної служби Польщі та Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності МНС склалися дружні та теплі відносини. Щороку наші курсанти проходять навчальну практику в Кракові, а польські кадети у Львові. Під час візиту до Кракова українська делегація мала можливість доторкнутися до історії одного з найгарніших міст Європи. Курсанти відвідали визначні місця та музеї, оглянули пам’ятки архітектури, дізнались багато корисної та цікавої інформації про місто-побратим Львова – Краків.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10