https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти ЛДУ БЖД МНС здобували безцінний досвід, який допоможе рятувати людські життя | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.09.2010
ЛДУ БЖД

Курсанти ЛДУ БЖД МНС здобували безцінний досвід, який допоможе рятувати людські життя

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС представники провідної німецької компанії Weber-Hydraulik GmbH провели презентацію свого аварійно-рятувального обладнання. На презентації були присутні науково-педагогічні працівники, курсанти та студенти Університету. Вони мали змогу ознайомитися із обладнанням, взяти участь у навчанні та побачити у роботі сучасне обладнання, яке використовують під час ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій. Асортимент продукції WEBER-HYDRAULIK охоплює весь спектр обладнання від окремих компонентів до систем мобільного та стаціонарного застосування. Компанія також обладнує пожежні і рятувальні служби у всьому світі аварійно-рятувальним обладнанням високої якості.
Фірма WEBER-Hydraulik GmbH працює в Україні уже протягом 2 років. Вона займається винятково аварійно-рятувальним гідравлічним та пневматичним обладнанням, має власне конструкторське бюро та виробництво, що забезпечує високу конкурентоспроможність на ринку продажу. На підготовчих семінарах інструктори вчать користуватися гідравлічним та пневматичним обладнанням. Пропоноване обладнання використовують у повсякденні, головним чином в аварійно-рятувальних роботах під час ДТП. Власне, саме цьому й присвячено всю програму навчання.
Семінари проводять фахові рятувальники, які працюють у пожежних частинах Німеччини та Австрії. Під час навчання кожен рятувальник має на практиці опанувати навички чіткого виконання належних дій, щоб якнайшвидше надати допомогу потерпілим та ліквідувати наслідки надзвичайної ситуації. З групами рятівників працюють інструктори. На заняттях вивчають новітні технології безпеки, котрі використовують в автомобілебудуванні, всі особливості конструкції та використання матеріалів. Внаслідок такої роботи виробники автомобілів дістають важливу інформацію про поведінку їхніх моделей під час умовних ДТП, а учасники семінарів - безцінний досвід, який допоможе рятувати людські життя.

\

 
Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10