https://www.high-endrolex.com/10 Кращі випускники Національного університету цивільного захисту МНС України незабаром у Києві зустрінуться із Президентом держави Віктором Януковичем. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.06.2010
НУЦЗУ

Кращі випускники Національного університету цивільного захисту МНС України незабаром у Києві зустрінуться із Президентом держави Віктором Януковичем.

                     

 «Якщо я побачу Президента країни Віктора Януковича, я йому скажу: навчання в Національному університеті цивільного захисту України – це  не тільки здобуття професійного фаху рятувальника, але це велика школа життя. Вихованці НУЦЗУ в стінах своєї  альма-матер вчаться самостійно приймати рішення, становляться дисциплінованими, набувають досвіду спілкування з людьми та обирання правильного рішення в екстремальній ситуації», - стверджує випускник 2010 року Євген Ковтун.

Готуючись до зустрічі з Президентом, цьогорічний випускник перегорнув усі сторінки свого університетського життя. Поважна зустріч – велика відповідальність. Адже Євген та його товариш, теж цьогорічний випускник НУЦЗУ,  Іван Лук’яненко відповідатимуть не тільки за себе, але й за свою альма-матер.   

 

Лариса Кошеварова

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10