https://www.high-endrolex.com/10 Випускників ЛДУ БЖД МНС розподілили на роботу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.04.2010
ЛДУ БЖД

Випускників ЛДУ БЖД МНС розподілили на роботу

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС України відбувся персональний розподіл випускників. Комісію очолив директор департаменту кадрової політики МНС України генерал-лейтенант Іван Шевченко, а до її складу увійшли ректор Університету генерал-лейтенант Михайло Козяр, начальник управління освіти і науки МНС України полковник Олександр Євсюков та представники облуправлінь МНС.
За результатами роботи кадрової комісії на роботу в підрозділи МНС України розподілено близько 290 випускників. Курсантам з високим показником успішності було надано право першочергового вибору місця роботи. Вперше навчальний заклад випустить фахівців за напрямами «Практична психологія» та «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Цій категорії фахівців запропоновані посади відповідно у підрозділах психологічного забезпечення та інспекції цивільного захисту та техногенної безпеки.
Вцілому розподіл пройшов досить швидко та організовано, а усі випускники задоволені майбутнім місцем служби. Попереду іспити та захист дипломних проектів, а напередодні випуску, уже традиційно відбудуться спільні масштабні навчання з представниками Укрзалізниці.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10