https://www.high-endrolex.com/10 До вершин знань із прикладної механіки! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.03.2010
НУЦЗУ

До вершин знань із прикладної механіки!

Опановувати і дивувати цими вершинами знань у сфері опіру матеріалів будуть курсанти Національного університету цивільньго захисту України – Олексій Тєтєрін та Олександр Бродський. 

А робитимуть це привселюдно та ще й у столиці нашої держави. Вихованці третього курсу факультету пожежної безпеки захищатимуть честь альма-матер та свою кваліфікацію із знань прикладної механіки під час  ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади. До Києва молоді вчені Національного вишу МНС прибудуть 17 травня. Перегони знань «технарів» пройдуть в Київському національному університеті будівництва і архітектури.  Курсанти Тєтєрін та Бродський нещодавно стали переможцями І-го етапу Всеукраїнської олімпіади з прикладної механіки. Проводилась вона на кафедрі прикладної механіки НУЦЗУ під керівництвом завідувача кафедрою Вамболя С.О., доцента Халипи В.М. та доцента Чернобая Г.О. Курсантам та студентам було запропоновано для розв’язку  завдання з  розділу «опір матеріалів». У Олексія та Олександра є всі шанси стати переможцями або призерами Всеукраїнської олімпіади, упевнений у своїх учнях Сергій Вамболь, кандидат технічних наук, доцент.

Сергій Олександрович говорить, що курсанти з перших днів занять у виші МНС вчаться в спеціальній групі з посиленим вивченням фундаментальних дисциплін. Точні науки хлопці опановують із натхненням та зацікавленністю, мають «відмінні» показники в навчанні, не лінуються, дуже виважені,  а тому вміло  використовують накопичені знання при рішенні конкурсних задач. Одне слово – віртуози! Травень покаже, чи виправдають надії свого викладача наші віртуози-фундаменталісти, адже до Києва на Всеукраїнську олімпіаду з прикладної механіки з’їдуться представники всіх технічних вищих навчальних закладів України.

Бажаємо успіхів і перемоги курсантам Національного університету цивільного захисту України.

 

Лариса Кошеварова

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10