https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 27.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

17.03.2010
НУЦЗУ

Рятувальники Національного вишу МНС обиратимуть ідеальну пару

19-го березня уперше в Національному університеті цивільного захисту України пройде ексклюзивна шоу-програма «Ідеальна пара 2010». У незвичайному заході за звання ідеальної пари візьмуть участь п’ятеро дівчат та стільки ж хлопців. Чотири етапи конкурсу визначать пару-переможницю. Це – візитка, музичний конкурс, відеоконкурс «Наше дозвілля», танцювальний конкурс.
Напередодні конкурсно-розважальної програми учасники не приховують своїх хвилювань, а ще – ретельно готуються до виступу. З ними трапляються різноманітні цікаві та романтичні пригоди, починаючи від зйомок пригодницьких відеокліпів і закінчуючи неймовірними fashion-пригодами в кампанії “Mary Kay”. «Професійні дії візажистів, стилістів, проведення масштабної фотосесії, - говорить заступник начальника відділу виховної та соціально-гуманітарної роботи капітан служби ЦЗ Тетяна Довбій, - дали змогу учасникам конкурсу “Ідеальна пара 2010” відчути себе зірками, принаймні зірками нашого університету. Цей конкурс проводитиметься уперше в навчальному закладі, і, сподіваємось, стане традиційним».
Учасники ретельно готуються, а гостям хочеться побажати приємних вражень від побаченого!

 

 


Вікторія Коленко, прес-служба Національного університету цивільного захисту МНС.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10