https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося засідання Вченої ради Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.08.2023
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося засідання Вченої ради Інституту

30 серпня, в умовах воєнного стану, у комбінованому режимі під головуванням начальника Інституту, доктора наук з державного управління, професора Петра Борисовича Волянського відбулося засідання Вченої ради Інституту.

Члени Вченої ради розглянули звіти: про освітню діяльність Інституту за 2022-2023 навчальний рік, фінансовий звіт Інституту за перше півріччя поточного року, а також звіти про науково-дослідні роботи за шифрами «Пожежна класифікація» та «Обмеження поширення пожежі».

На розгляд присутнім представлено інформацію про результати виконання індивідуальних планів роботи аспірантами та переведення їх на наступний рік підготовки.

Крім того, члени Вченої ради поінформовано про публікаційну активність наукових і науково-педагогічних працівників Інституту та про моніторинг виконання заходів, передбачених Програмою перспективного розвитку Інституту на 2020–2025 роки.

Розглянуто робочі програми за напрямками діяльності кафедр у сфері післядипломної освіти на 2023-2024 навчальний рік.

Членам Вченої ради доведено інформацію щодо утворення разової спеціалізованої вченої ради  для захисту дисертації за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування.

Наостанок присутніх поінформували про роботу напряму матеріально-технічного забезпечення Інституту.

Всі питання детально обговорені, по кожному ухвалено позитивні рішення.

Рішення Вченої ради введені в дію відповідним наказом начальника Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10