https://www.high-endrolex.com/10 Напередодні свята в Національному університеті цивільного захисту України відбувся Фестиваль науки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.05.2023
НУЦЗУ

Напередодні свята в Національному університеті цивільного захисту України відбувся Фестиваль науки

20 травня в Україні відзначатимуть День науки. Це свято, коли вшановують наукові традиції, досягнення вчених, якими по праву пишаються українці і на які покладають великі сподівання. Цього дня популяризація науки відбувається з одночасним нагадуванням про її глобальне значення та величезну відповідальність. Незважаючи на надскладний у нашій державі час, українські вчені наполегливо працюють, наближаючи нашу якнайшвидшу перемогу.
18 травня напередодні Дня науки в Національному університеті цивільного захисту України було підбито підсумки конкурсів на кращі виставковий науковий експонат та монографію. Авторські наукові колективи НУЦЗУ представили конкурсній комісії виставкові наукові експонати та монографії. Так, у конкурсі «Краща монографія» визнано переможцями та нагороджено Дипломами авторський колектив монографії «Актуальні дослідження в сучасній екстремальній та кризовій психології» у складі Володимира Садкового, Олександра Тімченка; авторський колектив монографії «Державне управління національною безпекою: соціально-економічне забезпечення» у складі Світлани Домбровської, Вікторії Шведун та Артема Рубана; авторський колектив монографії «Підвищення ефективності гасіння пожеж в житлових будівлях шляхом удосконалення характеристик системи внутрішнього водопостачання» у складі Сергія Щербака, Олени Петухової, Стелли Горносталь та Олександра Тарасенка.
У конкурсі «Кращий виставковий науковий експонат» визнано переможцями та нагороджено Дипломом І ступеня авторський колектив експериментальної установки «Мобільний комплект польових досліджень ґрунту» у складі Володимира Колоскова, Юрія Дідовця, Олександра Хавроніна. Також Диплом І ступеня отримав авторський колектив лабораторної установки для проведення вогневих випробувань текстильних матеріалів у складі Ольги Скородумової, Олени Чеботарьової. Дипломи ІІ ступеня отримали авторські колективи виставкового наукового експонату «Мобільний контейнер для джерел іонізуючого випромінювання» у складі Євгена Слепужнікова, Марини Чиркіної, Наталі Мінської, Юліани Гапон та виставкового наукового експонату «Макет будинку для дослідження розвитку внутрішньої пожежі» у складі Андрія Лісняка, Дмитра Дубініна, Сергія Шевченка, Ігора Грицина, Юрій Гапоненко, Євген Криворучко.
Диплом ІІІ ступеня отримав авторський колектив виставкового наукового експонату «Пристрій для швидкого змотування пожежних напірних рукавів» у складі Сергія Гарбуза та Ростислава Дробота.
Цьогоріч, традиційно, у виші продовжують заохочувати кращих науковців. Так, за сумлінне виконання службових обов’язків, старанність і високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в організацію наукової діяльності та з нагоди Дня науки Почесною Грамотою ДСНС нагороджено Колоскова Володимира, завідувача кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища. Грамотою ДСНС – Кустова Максима, начальника наукового відділу з проблем цивільного захисту та техногенно-екологічної безпеки науково-дослідного центру; Рашкевич Ніну, старшого викладача кафедри пожежної профілактики в населених пунктах.
Науковці університету також отримали грамоти Національного університету цивільного захисту України, багатьом оголошено подяку. Науковці Національного університету цивільного захисту України тримають науковий фронт. Разом до перемоги!

 

Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10