RSS

Новини навчальних закладів

05.12.2022
ІДУ НД ЦЗ

Розпочато заняття чергової навчальної групи фахівців, які залучаються до авіаційного пошуку і рятування в Україні

 

На сьогодні практично жодне завдання з подолання наслідків надзвичайних ситуацій не вирішується без участі авіації. Авіація – це та основа, на базі якої будується мобільність і ефективність діяльності ДСНС на сучасному етапі та в майбутньому. А фахово підготовлений авіаційний персонал суттєво підвищує ефективність її застосування.

На виконання наказу ДСНС від 24.08.2022 № 471 «Про відновлення навчання в системі післядипломної освіти ДСНС України у 2022 р.»  5 грудня на базі кафедри авіації та авіаційного пошуку і рятування  розпочато заняття чергової навчальної групи з категорій начальників (заступників начальників) оперативно-координаційних центрів, начальників чергової зміни, старших помічників (помічників) чергової зміни з питань оперативного реагування оперативно-координаційних центрів ГУ ДСНС в областях та м. Києві, які залучаються до організації та проведення авіаційного пошуку і рятування в Україні.

Навчальний процес в Інституті спрямований на приведення у відповідність вимогам професійної кваліфікації підготовки фахівців, що залучаються до організації та проведення заходів з авіаційного пошуку і рятування та формування мотивації до постійного самовдосконалення професійної компетентності.

Проведення навчання організовано в режимі онлайн на платформі для дистанційного навчання в асинхронному режимі Moodle.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.