https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці Національного університету цивільного захисту України навчали харківських педагогів діям щодо виживання під час воєнного стану | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.11.2022
НУЦЗУ

Фахівці Національного університету цивільного захисту України навчали харківських педагогів діям щодо виживання під час воєнного стану

09 листопада фахівці Національного університету цивільного захисту України навчали безпеці в умовах воєнних дій харківських педагогів закладу середньої освіти № 162 Новобаварського району м. Харків.
Так, доцент кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Вадим Аветісян навчав присутніх алгоритму дій під час ракетних та авіаційних обстрілів за умов перебування на вулиці або у машині, і оголошення сигналу "Повітряна тривога", нагадав про правило "двох стін", а також закликав у жодному разі не нехтувати правилами безпеки.
Про те, як у разі необхідності допомагати іншим та справлятися самим із такими емоційними станами, як депресія, страх, істерика, паніка, як правильно застосовувати дихальну практику розповів науковий співробітник навчально-наукової лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру Валентин Кердивар. Фахівці університету нагадали правила використання засобів тимчасової зупинки кровотечі (джгути, турнікети, підручні засоби).



Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10