https://www.high-endrolex.com/10 В ІДУ НД ЦЗ відбулися збори з нагоди професійного свята – Дня рятівника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.09.2022
ІДУ НД ЦЗ

В ІДУ НД ЦЗ відбулися збори з нагоди професійного свята – Дня рятівника

Сьогодні в Інституті державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту відбулися збори з нагоди професійного свята – Дня рятівника.

Захід розпочався хвилиною мовчання, якою вшанували пам'ять рятувальників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Після цього голова Ради трудового колективу Ігор Васильєв, заступник начальника Інституту  з навчальної роботи Сергій Єременко, заступник начальника Інституту з наукової роботи Віталій Коваленко представили у своїх доповідях історію розвитку пожежно-рятувальної справи у розрізі становлення ІДУ НД ЦЗ та етапів його становлення.

У своїй промові начальник Інституту Петро Волянський наголосив «Кожен із нас є частиною великої команди, яка створює Інститут фахового рівня, працюючи на науково-освітньому фронті на благо нашої рідної України, заради спільної перемоги над ворогом».

Після цього ряд співробітників Інституту отримали заохочувальні відзнаки, грамоти й подяки МВС та ДСНС, чергові спеціальні звання.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10