https://www.high-endrolex.com/10 Відбулося розширене засідання Ради трудового колективу Інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.05.2022
ІДУ НД ЦЗ

Відбулося розширене засідання Ради трудового колективу Інституту

12  травня  відбулося розширене засідання Ради трудового колективу Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, на якому розглянуто питання організації роботи Ради в умовах воєнного стану.

В засіданні Ради взяли участь члени Ради трудового колективу та в онлайн режимі –  персонал Інституту.

Засідання відкрив голова Ради, професор кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення Ігор Васильєв, який коротко проінформував про діяльність Ради трудового колективу та окреслив основні завдання на найближчий період.

В засіданні Ради взяв участь та виступив начальник Інституту Петро Волянський, який акцентував увагу на виконанні в повному обсязі Статутних завдань Інституту, організації навчального та наукового процесу в умовах воєнного стану, відновленні діяльності зруйнованого російськими окупантами пожежно-випробувального полігону, як наукового об’єкту, що становить національне надбання.

Начальник Інституту запросив всіх присутніх до безпосередньої участі в розробці проєкту Концепції розвитку ІДУ НД ЦЗ на сучасному етапі.

Під час свого виступу Петро Волянський відповів на запитання, які надійшли від працівників Інституту.

Радою трудового колективу прийнято відповідні рішення.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10