https://www.high-endrolex.com/10 Рятувальники Національного університету цивільного захисту й під обстрілами допомагають людям, що залишилися у Харкові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.04.2022
НУЦЗУ

Рятувальники Національного університету цивільного захисту й під обстрілами допомагають людям, що залишилися у Харкові

Рятувальники Національного університету цивільного захисту України, попри постійні ракетні обстріли та бомбардування, стійко виконують службові обов’язки в умовах воєнного часу: здійснюють виїзди на гасіння пожеж житлових багатоповерхівок та приватних будівель, торговельних та складських об'єктів, проводять аварійно-рятувальні роботи з деблокування постраждалих з-під завалів та під час дорожньо-транспортних пригод.
А ще вони не залишаються осторонь труднощів, з якими зіткнулися одинокі люди, люди похилого віку, інваліди, багатодітні сім’ї і просто ті, хто не покинув свої рідні оселі або наразі живе у метро. Незважаючи на постійні обстріли, ризикуючи власним життям, науково-педагогічні працівники університету організовують та розвозять гуманітарну допомогу майже у кожний район рідного Харкова. Начальник кафедри фізичної підготовки Микола Краснокутський та докторант докторантури Віолетта Тогобицька вважають, що це їхній людський обов’язок. Такі вони – рятувальники Національного університету цивільного захисту, відчайдушні та сміливі. Дякують харків’яни рятувальникам. Стріляють, а вони разом!

 


Національний університет цивільного захисту України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10