https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбулася онлайн зустріч із представниками Федерального управління цивільної оборони Німеччини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.01.2022
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулася онлайн зустріч із представниками Федерального управління цивільної оборони Німеччини

25 січня в Національному університеті цивільного захисту України відбулася онлайн зустріч представників Федерального управління цивільної оборони Німеччини із науково-педагогічними працівниками університету. До складу німецької делегації увійшли інструктори з підготовки у сфері хімічних, біологічних та радіаційних загроз Інес Гаст та Фабіан Франкен, з боку української делегації були присутніми проректор з навчальної та методичної роботи університету Юрій Ключка, помічник ректора з міжнародного співробітництва Денис Лєбєдєв, заступник начальника кафедри спеціальної хімії та хімічної технології Євген Слепужніков.
Під час зустрічі було обговорено питання щодо проведення на базі Національного університету цивільного захисту України тренувального курсу «Sampling for Hazard Control Course 2022» (Відбір проб для контролю небезпек) та подальшої співпраці. Курс планується провести у липні 2022 року.



Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10