https://www.high-endrolex.com/10 Підведення підсумків року | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.12.2021
ЧІПБ НУЦЗУ

Підведення підсумків року

24 грудня в інституті, напередодні новорічних свят відбулося підведення підсумків 2021 року, участь у яких взяли співробітники ЧІПБ.

Цей рік для навчального закладу був насиченим і цікавим.

Значними цьогоріч стали наукові досягнення, мета яких розвиток усіх стратегічних напрямів навчального закладу: забезпечення якісної підготовки фахівців Служби порятунку, поглиблення міжнародної освітньої та наукової діяльності, удосконалення системи підготовки та атестації наукових та науково-педагогічних кадрів, розвитку інноваційної діяльності. Ефективна реалізація наукових досліджень у поєднанні з навчанням та практикою сприяють формуванню фахівця нової формації та є необхідною умовою підвищення конкурентоздатності нашого навчального закладу у науково-освітньому просторі.

Помітно покращилося навчально-методичне забезпечення освітнього процесу, що сприяло досить високим показникам результатів навчальної діяльності курсантів та студентів.

Нині освітнє середовище в інституті удосконалюється за рахунок налагодження контактів із науково-дослідними установами та іншими навчальними закладами й організаціями, щодо практики – співпраця з рятувальниками Черкащини.

Спортивні досягнення ЧІПБ – це також спільна перемога вмілої та сильної команди викладачів, тренерів і вихованців інституту.

Начальник інституту Віктор Гвоздь, звертаючись до колективу наголосив: «Щиро дякую всім за ініціативну працю, відданість рідному навчальному закладу, за безупинне прагнення до розвитку. Вірю, що новий рік продовжить естафету примноження добрих традицій та неймовірних звершень».

Злагоджена праця усього колективу – це впевнений погляд у наступний 2022 рік.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10