https://www.high-endrolex.com/10 ІДУ НД ЦЗ взяв участь в онлайн тренінгу з основ подолання гендерного насильства. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.11.2021
ІДУ НД ЦЗ

ІДУ НД ЦЗ взяв участь в онлайн тренінгу з основ подолання гендерного насильства.

 

30 листопада  у рамках Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства» фахівцем (з гендерної рівності) відділу персоналу Овчаренко Г.М. та начальником сектору з питань запобігання та виявлення корупції Клименком Є.М. було взято участь в онлайн тренінгу з основ подолання гендерного насильства.

Спікером заходу виступила експертка з гендерних питань Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) Галустян Юлія Марсумовна.

У рамках даного заходу учасники тренінгу опрацювали такі теми: “Міжнародна акція «16 днів проти насильства» – історія питання та реальність.”, “Ознайомлення з основними поняттями, що належать до гендерної дискримінації.”, “Нормативно-правове регулювання питань, пов'язаних із дискримінацією та насильством: український та міжнародний досвід.”, “Національний механізм вирішення питань щодо гендерного насильства.”, “Національні практики подолання насильства за ознакою статі.”, “Можливості участі ДСНС на шляху до подолання гендерного насильства.”

В результаті проведеного тренінгу, спрямованого на нарощування знань та навичок було підвищено ґендерну компетентність персоналу Інституту.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10