https://www.high-endrolex.com/10 Спільна діяльність науковців НУЦЗУ та Університету митної справи та фінансів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.04.2016
НУЦЗУ

Спільна діяльність науковців НУЦЗУ та Університету митної справи та фінансів

22 квітня 2016 року в Університеті митної справи та фінансів (м. Дніпропетровськ) відбулася Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Світова торгівля і захист національних інтересів в умовах глобалізації: правове, соціально-економічне та інформаційно-технічне забезпечення». Співорганізатором даного комунікативного заходи виступив і Національний університет цивільного захисту України. Як член організаційного комітету конференції з привітальним словом від ректора НУЦЗУ виступила начальник навчально-науково-виробничого центру доктор наук з державного управління, професор Світлана Домбровська. Також як співкерівник секційного засідання у конференції взяв участь начальник факультету цивільного захисту доктор наук з державного управління, доцент Андрій Ромін.
У рамках роботи конференції було проведено робочу зустріч з першим проректором Університету митної справи та фінансів доктором наук з державного управління, професором В.В. Ченцовим, де обговорювалися питання участі делегації університету у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика», яка відбудеться в НУЦЗУ 28-29 квітня 2016 р., та подальшої співпраці в галузі публічного управління і адміністрування у напрямку розвитку наукової спеціальності 25.00.05 – державне управління державною безпекою та охороною громадського правопорядку.

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10