https://www.high-endrolex.com/10 Володимир Садковий: в НУЦЗУ створено всі умови для отримання якісної освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.04.2016
НУЦЗУ

Володимир Садковий: в НУЦЗУ створено всі умови для отримання якісної освіти

Про це 21 квітня на робочій нараді керівництва Департаменту персоналу, організації освітньої та наукової діяльності і вищих навчальних закладів, що належать до сфери управління МВС, доповів ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий. Захід відбувся на базі Національної академії внутрішніх справ. На зборах були присутніми очільники Департаментів персоналу та кадрового забезпечення Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби України, Головного управління Національної гвардії України, вищих навчальних закладів, що належать до сфери управління МВС, серед яких – ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий та проректор з персоналу університету Вадим Попов.
Учасники зібрання обговорили питання щодо організації освітньої та наукової діяльності вищих навчальних закладів , що належать до сфери управління МВС, ключових аспектів реформування професійної освіти в системі МВС, а також розглянули Концепцію реформування відомчої освіти та нормативних актів з організації навчального процесу ВНЗ.
Кожен з представників робочої наради висловив власну думку щодо вищезазначених питань та ознайомив присутніх з напрацюваннями щодо реформування сучасної освіти.
Так, ректор НУЦЗУ Володимир Садковий зупинився на досягненнях науково-педагогічних працівників навчального закладу, які забезпечують найкращі результати та показники у Всеукраїнських та світових рейтингах освітніх закладів.
В НУЦЗУ, зазначив Володимир Петрович, створено всі умови для отримання якісної освіти. Він наголосив на необхідності використання можливостей усіх вузів сфери управління МВС щодо підготовки фахівців вузьких спеціальностей, зокрема, фахівців з піротехнічної підготовки, екстремальних та кризових психологів. Крім того, ознайомив присутніх із підготовкою в НУЦЗУ іноземних громадян. Підсумовуючи, ректор університету Володимир Садковий визначив, що для отримання якісної освіти європейського зразка в навчальному закладі працює професійний науково-педагогічний колектив, існує сучасна матеріально-технічна база. Підсумовуючи, учасники наради дійшли висновку щодо доцільності створення науково-методичної експертної ради та стратегії узгодження спільних рішень, пошуків шляхів покращання роботи кадрового апарату тощо. Для цього необхідно системно проводити такі зустрічі, залучаючи до них науковців, експертів, ветеранів, представників засобів масової інформації та громадськості.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10