https://www.high-endrolex.com/10 22 квітня для працівників Укртелекому фахівці і курсанти-рятувальники НУЦЗУ проведуть практичні тренінгові заняття з надання першої домедичної допомоги. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.04.2016
НУЦЗУ

22 квітня для працівників Укртелекому фахівці і курсанти-рятувальники НУЦЗУ проведуть практичні тренінгові заняття з надання першої домедичної допомоги. Акредитація ЗМІ

Початок тренінгових занять о 13.45 на базі ПАТ «Укртелеком» (вул. Іванова, 7/9, другий поверх).
 Керівник навчань з першої домедичної допомоги  - начальник медичної служби НУЦЗУ полковник служби цивільного захисту Юрій Приходько.
Працівники Укртелекому дізнаються про ознаки травматичного шоку, як діяти у разі втрати свідомості, носової кровотечі, як надати допомогу у разі опіків кислотою,  як транспортувати потерпілого з проникаючим пораненням грудної клітини і як правильно робити масаж серця.
Крім того, фахівці і курсанти НУЦЗУ роз’яснять щодо характерних особливостей артеріальної кровотечі, а також якою повинна бути транспортна шина.
Акредитацію ЗМІ проводить прес-служба НУЦЗУ до 12 години 22 квітня. Конт.тел.
(057) 707-34-59, 0 505 635 19 18 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10