https://www.high-endrolex.com/10 Представники Національного університету цивільного захисту України прийняли активну участь у проведенні «Дня цивільного захисту» в Харківській спеціалізованій школі №16 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.04.2016
НУЦЗУ

Представники Національного університету цивільного захисту України прийняли активну участь у проведенні «Дня цивільного захисту» в Харківській спеціалізованій школі №16

15 квітня співробітники кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки спільно з представниками курсів рятувальної підготовки Національного університету цивільного захисту України провели «День цивільного захисту» в Харківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №16. 

Начальник кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки Калиновський А.Я. та завідувач курсів рятувальної підготовки Національного університету цивільного захисту України Кулаков С.В. розповіли учням про необхідність дотримання правил пожежної безпеки, правил поводження з вибухонебезпечними предметами та актуальність професії пожежного-рятувальника.

Також був розглянутий алгоритм дій та надання першої допомоги при: отрушені грибами, парами ртуті, укусах отруйних плазунів, бджіл та ос. Не зайвим також виявилось навчання учнів правилам поведінки на воді в літній період та порядку дій, у випадку, якщо заблукали у лісі.

Після проведення цікавого заняття та його жвавого обговорення співробітники кафедри ознайомили учнів з основними історичними відомостями про НУЦЗУ, розповіли  про правила прийому на навчання за різними освітньо-кваліфікаційними рівнями та спеціальностями. Учні отримали презентаційний матеріал про життєдіяльність університету.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10