https://www.high-endrolex.com/10 Курсант НУЦЗУ – переможець олімпіади з організації управління діяльністю органів та підрозділів цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2016
НУЦЗУ

Курсант НУЦЗУ – переможець олімпіади з організації управління діяльністю органів та підрозділів цивільного захисту

12-13 квітня на кафедрі економіки та управління Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України проведено олімпіаду з навчальної дисципліни «Організація управління діяльністю органів та підрозділів цивільного захисту», участь у якій взяли 35 курсантів 4-х курсів. Серед учасників – представники Національного університету цивільного захисту України.
Олімпіада проводилася як творче змагання курсантської молоді, яка має певний рівень знань з предмету не лише у межах навчальної програми, а і в самостійному вивченні додаткового матеріалу та демонструє вміння логічно мислити.
Конкурсна комісія підбила підсумки та визначила переможців:
– I місце поділили між собою курсант 4-го курсу ЧІПБ Роман Остапчук та курсант 4-го курсу НУЦЗУ Еліза Семерханова. Підготувала переможця викладач кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту майор служби цивільного захисту Юлія Чапля.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10