https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ взяв участь у нараді робочої групи щодо імплементації Директиви 2012/18/ЄС Європейського Парламенту та Ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2016
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ взяв участь у нараді робочої групи щодо імплементації Директиви 2012/18/ЄС Європейського Парламенту та Ради

12 квітня у Києві проходила нарада робочої групи щодо імплементації «Директиви 2012/18/ЄС Європейського Парламенту та Ради від 4 липня 2012 р. про контроль значних аварій, пов’язаних з небезпечними речовинами, що вносить зміни та скасовує Директиву Ради 96/82/ЄС». До робочої групи увійшли представники центрального апарату ДСНС, Державної інспекції України з питань праці, Національного інституту стратегічних досліджень, Міністерства енергетики та вугільної промисловості, Міністерства інфраструктури, Міністерства екології та природних ресурсів, Державної регуляторної служби, представники бізнесу та Національного університету цивільного захисту України.
В роботі цієї робочої групи взяв участь начальник кафедри пожежної та техногенної безпеки об’єктів та технологій Юрій Ключка. Слід зауважити, що за цим напрямком науково-педагогічні працівники кафедри на замовлення ДСНС виконують НДР «Розробка алгоритму ідентифікації об’єктів на території України згідно з Директивою 2012/18/ЄС Європейського парламенту і ради про контроль великих аварій, пов’язаних із небезпечними речовинами (Севезо 3)».
У якості спостерігачів на засіданні були присутніми представники Євросоюзу (Франція, Швейцарія, Литва), які прибули в Україну з двотижневою місією щодо роз’яснення європейського законодавства українським органами влади щодо об’єктів підвищеної небезпеки.


Кафедра пожежної та техногенної безпеки об’єктів та технологій, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10