https://www.high-endrolex.com/10 Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли участь у проведенні тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в Харківській загальноосвітній школі № 65 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.04.2016
НУЦЗУ

Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли участь у проведенні тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в Харківській загальноосвітній школі № 65

15 квітня слухачі магістратури та доцент кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України провели заняття для учнів 8-10 класів Харківської школи № 65 з теми “ Надзвичайні ситуації. Порядок дії у разі їх загрози або винекнення”.
Під час зустрічі доцент кафедри старший лейтенант служби цивільного захисту Ященко О.А. та слухач магістратури лейтенант служби цивільного захисту Алейніков А.І. ознайомили школярів із вибухонебезпечними предметами та правилами поведінки з ними. Старший лейтенант служби цивільного захисту Смолянінов С.С. та лейтенант служби цивільного захисту Ревенко Р.Г. зосередили увагу на засобах захисту населення в зоні можливого радіаційного та хімічного забруднення.
З учнями випускних класів проведено профорієнтаційну роботу, в ході якої доведено правила вступу до Національного університету цивільного захисту України.
Проведення подібних занять із школярами є дуже важливими, адже завдяки цьому можна навчити дітей основним правилам безпечної поведінки, а також на практиці закріпити необхідність щоденного дотримання правил безпеки.
Магістри впевнені, що діти запам’ятають побачене і почуте, а також зможуть правильно діяти при виникненні різного виду надзвичайних ситуацій.

Стародубцева Генрієтта, слухач магістратури управління НУЦЗУ, Вікторія Коленко – прес-служба, фото – Сергія Смолянінова.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10