https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ навчали школярів правилам пожежної безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2016
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ навчали школярів правилам пожежної безпеки

14 квітня у Харківському педагогічному ліцеї № 4 курсанти факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України Качур Тарас та Руснак Олександр провели ознайомчий урок щодо безпечної поведінки у разі виникнення надзвичайних ситуацій для школярів першого класу. Захід проходив у рамках Тижня безпеки життєдіяльності. Основна мета заходу – підготувати підростаюче покоління до будь-яких життєвих негараздів, які трапляються в повсякденному житті. Для дітей такі заняття особливо важливі, адже при виникненні пожежі вони швидко можуть зорієнтуватися в приміщенні і врятуватися.

Курсанти нагадали школярам також основні правила пожежної безпеки. Пояснили, як поводитись у надзвичайних ситуаціях, у тому числі - при пожежі, при виявленні вибухонебезпечних предметів та що потрібно робити, аби запобігти серйозним наслідкам недотримання правил у таких випадках.

Голова студради Руснак Олександр, фото Качур Тарас

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10