https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ триває | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2016
НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ триває

14 квітня в м. Лозова за сприяння ректора Національного університету цивільного захисту України Володимира Садкового відбувся інформаційний семінар «Новітні концепції публічного адміністрування». Основні доповідачі – старший науковий співробітник наукового відділу з проблем державної безпеки навчально-науково-виробничого центру, кандидат з державного управління Аліна Помаза-Пономаренко і науковий співробітник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру, кандидат з державного управління Вікторія Глуха. На даному заході були присутніми керівний та основний склад Лозівської районної державної адміністрації Харківської області і Лозівського районного відділу ГУ ДСНС України у Харківській області.
На семінарі обговорено нагальні питання у галузі науки «Державне управління» та практики державотворення, що визначені одними з пріоритетних у Стратегії національної безпеки України. Зокрема, інтеграційні процеси та участь України в них, децентралізація функцій держави та бюджетних ресурсів, удосконалення державного управління соціальною сферою та шляхи підвищення системи безпеки.
Під час семінару виникла жвава дискусія щодо питань особливостей добровільного об’єднання територіальних громад, нової якості антикорупційної політики та важливості формування корпусу державних службовців, спроможних ефективно впроваджувати реформи на місцях. Основний висновок, що зробили учасники наукового форуму, полягає в такому: модернізація системи державного управління та підготовка висококваліфікованих кадрів є довготривалими процесами, що мають відбуватися паралельно. У цьому контексті співробітники навчально-науково-виробничого центру деталізували аспекти стратегії України щодо підготовки фахівців галузі знань «Публічне управління та адміністрування», що відповідно здійснюється в НУЦЗУ. Крім того, увага була звернута на можливості навчання в ад’юнктурі, аспірантурі і докторантурі в навчальному закладі, а також напрямки його міжнародної діяльності.
Профорієнтаційна робота навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ триває, заплановано подальше проведення аналогічних інформаційних семінарів.

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10