https://www.high-endrolex.com/10 Співробітники кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки взяли участь у проведенні Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в Харківській ЗОШ №153 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.04.2016
НУЦЗУ

Співробітники кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки взяли участь у проведенні Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в Харківській ЗОШ №153

14 квітня співробітники кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки Національного університету цивільного захисту України провели заняття для учнів 1-9 класів Харківської ЗОШ №153 за напрямком “Демонстрація засобів хімічного та радіаційного захисту людей. Поводження при знаходженні боєприпасів”.

Під час зустрічі школярам розповіли про причини та наслідки надзвичайних ситуацій різного характеру, ознайомили учнів з рятувальним спорядженням та засобами виявлення цих надзвичайних ситуацій. Також залучали дітей до відпрацювань практичних дій в умовних критичних ситуаціях. Рятувальники зосередили увагу школярів на засобах захисту населення в зоні можливого радіаційного та хімічного забруднення та в зоні виявлення вибулих снарядів.

Також з учнями 10-11 класів була проведена профорієнтаційна робота, де учнів ознайомили з основними історичними відомостями про університет, правилами прийому на навчання за різними освітньо-кваліфікаційними рівнями та спеціальностями.

Кафедра піротехнічної та спеціальної підготовки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10