https://www.high-endrolex.com/10 Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли участь у проведенні Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в Харківській гімназії №152 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.04.2016
НУЦЗУ

Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли участь у проведенні Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в Харківській гімназії №152

12 квітня слухачі магістратури Національного університету цивільного захисту України провели заняття для учнів 8-10 класів Харківської гімназії №152 з теми “Надзвичайні ситуації. Порядок дії у разі їх загрози або виникнення”.
Під час зустрічі школярам розповіли про причини та наслідки надзвичайних ситуацій різного характеру, ознайомили учнів з аварійно-рятувальним спорядженням, також залучали дітей до відпрацювань практичних дій в умовних критичних ситуаціях. Рятувальники зосередили увагу школярів на засобах захисту населення в зоні можливого радіаційного та хімічного забруднення.
Проведення подібних занять із школярами є дуже важливим, адже розширюються знання дітей основним правилам безпечної поведінки, а також практично закріплюється необхідність щоденного дотримання правил безпеки.
Магістри впевнені, що діти запам’ятають побачене і почуте, а також зможуть правильно діяти при виникненні різного виду надзвичайних ситуацій.



Стародубцева Генрієтта, слухач магістратури управління НУЦЗУ, Вікторія Коленко – прес-служба, фото – Сергія Смолянінова.

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10