https://www.high-endrolex.com/10 12 квітня в НУЦЗУ пройшли урочисті заходи до Дня пожежної охорони. Грамотами, подяками і почесними відзнаками нагородили майже тридцять працівників університету. Проректор з персоналу Вадим Попов вітав особовий склад зі святом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.04.2016
НУЦЗУ

12 квітня в НУЦЗУ пройшли урочисті заходи до Дня пожежної охорони. Грамотами, подяками і почесними відзнаками нагородили майже тридцять працівників університету. Проректор з персоналу Вадим Попов вітав особовий склад зі святом

Пожежник - професія, що не знає вихідних та свят. Це самовіддана праця 24 години на добу, сім днів на тиждень. І для більшості пожежних це вже не просто професія, а сенс життя.
Щоденно на цілодобовому чергуванні по всій Україні несуть службу близько 7,5 тисяч рятувальників та 2,5 тисячі одиниць спецтехніки, які здійснюють в середньому  півтори тисячі  виїздів за добу.
Результати ефективної напруженої праці ДСНС України – це виснажлива робота понад 50 тисяч вогнеборців-рятувальників Служби, злагодженість дій 9 формувань центрального підпорядкування, 25 територіальних органів та близько 1300 підпорядкованих їм територіальних формувань.
Вогнеборці Служби  порятунку – це висококваліфіковані професіонали, самовіддані, сумлінні люди, які відповідально ставляться до своїх службових обов’язків.
Це дійсно герої не лише ДСНС, але й України, які, незважаючи на складний час в державі, виконують свій громадянський та службовий обов’язок. І найголовніше, кожен із них – щирий патріот своєї батьківщини, який ніколи не зрадить присязі на вірність українському народові.
12 квітня в Національному університеті цивільного захисту пройшли урочистості до Дня пожежної охорони. За високі показники у навчально-виховному процесі, зразкове виконання службових обов’язків та на честь професійного свята Дня пожежної охорони були відзначені майже тридцять працівників університету ДСНС.
 
 
 
 
 
 
 
Відділ зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10