https://www.high-endrolex.com/10 НУЦЗУ став учасником IX міжнародної виставки освітніх закладів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.04.2016
НУЦЗУ

НУЦЗУ став учасником IX міжнародної виставки освітніх закладів

7-9 квітня у Харкові у приміщенні Палацу спорту за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради пройшла IX міжнародна виставка освітніх закладів «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016».
Декілька років поспіль активним учасником заходу є колектив Національного університету цивільного захисту України. Свої досягнення та здобутки у сферах цивільного захисту, пожежної безпеки, хімічної технології, психології, охорони праці, екології продемонстрували науково-педагогічні працівники, курсанти та студенти навчального закладу для численних відвідувачів виставки.
На виставці були представлені понад 50 навчальних закладів: з України, а також заклади освіти, агенції та установи Ізраїлю, Німеччини, Польщі, Словаччини, Туреччини, Франції та Чехії. Традиційно у виставці беруть участь представники вищої школи нашого регіону. У списку постійних учасників – Харківський національний медичний університет, Національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого, Національний університет цивільного захисту України, Харківський державний університет харчування та торгівлі , Технічний університет з м. Лодзь (Польща), Університет екології та управління з Варшави, освітня агенція «Association» (Прага), Французький та Німецький центри, курси іноземних мов, банківські установи та інші. Учасники виставки мали можливість не тільки продемонструвати свої досягнення, а також встановити нові партнерські зв’язки.Уперше в роботі виставки взяли участь університет мiста Наварра (Іспанія), університет з мiста Лодзь (Польща), а також ВНЗ з Варшави та Любліна.
У рамках заходу було проведено «круглий стіл» молодих вчених Харкова на тему «Нові положення Закону України про наукову і науково-технічну діяльність».
Метою виставки є презентувати для широких кіл населення міста та області досягнення закладів освіти Харківщини, інших регіонів України, країн СНД, Європи, допомогти абітурієнтам зробити свідомий вибір навчального закладу, представити здобутки науково-педагогічних колективів, видавництв та досвід використання інформаційних технологій.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10