https://www.high-endrolex.com/10 Старший викладач кафедри мовної підготовки НУЦЗУ взяла участь у Міжнародному міжвідомчому семінарі з питань мовного тестування за стандартом НАТО STANAG 6001 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.04.2016
НУЦЗУ

Старший викладач кафедри мовної підготовки НУЦЗУ взяла участь у Міжнародному міжвідомчому семінарі з питань мовного тестування за стандартом НАТО STANAG 6001

4–6 квітня 2016 року в науковому центрі мовного тестування навчально-наукового центру іноземних мов Національного університету оборони України імені Івана Черняховського відбувся Міжнародний міжвідомчий семінар із питань мовного тестування за стандартом НАТО STANAG 6001.

Семінар проводився в рамках Програми професійної підготовки за підтримки Офісу зв’язку НАТО в Україні. У ньому взяли участь представники Збройних Сил та сектору безпеки України. Національний університет цивільного захисту України на семінарі представляла старший викладач кафедри мовної підготовки Олена Олександрівна Старова.

Заняття в робочих групах провели досвідчені іноземні фахівці з Бюро міжнародної мовної координації НАТО (BILC) Девід Оглсбі та Ула Гуднасон. Вони поділилися з учасниками знаннями в галузі розробки мовних тестів, організації та проведення тестування відповідно до вимог мовного стандарту НАТО, приділивши особливу увагу розробці завдань для категорії «Listening» («Слухання»). Після завершення курсу всі учасники семінару отримали сертифікати міжнародного зразка.

Кафедра мовної підготовки, прес-служба НУЦЗУ
Фото — НУОУ ім. І. Черняховського

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10