https://www.high-endrolex.com/10 12.04 - фахівці НУЦЗУ у рамках акції «Абетка рятувальників» проведуть навчально-тренінгові заняття з безпеки життєдіяльності для харківських освітян. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.04.2016
НУЦЗУ

12.04 - фахівці НУЦЗУ у рамках акції «Абетка рятувальників» проведуть навчально-тренінгові заняття з безпеки життєдіяльності для харківських освітян. Акредитація ЗМІ

12 квітня науково-педагогічні працівники та курсанти Національного університету цивільного захисту України у рамках акції «Абетка рятувальників» проведуть навчально-тренінгові заняття з безпеки життєдіяльності для викладачів предметів «Захист Вітчизни», «Основи здоров’я», а також спеціалістів (методистів) управлінь освіти, відповідальних за організацію роботи з питань безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу.
Розпочнеться захід з демонстрації дій з рятування постраждалого з 3-го поверху будівлі. Також фахівці НУЦЗУ доведуть інформацію щодо правильних дій при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, у разі вибуху хімічно небезпечних речовин, ознайомлять із засобами індивідуального захисту органів дихання – протигазами, респіраторами тощо, продемонструють різноманітні засоби захисту шкіри від хімічно небезпечних речовин та радіонуклідів, розкажуть про ефективні технічні засоби для зниження ймовірності загибелі людей та зменшення збитків від пожеж, упровадження й експлуатацію сучасних систем автоматичного протипожежного захисту, профілактику пожеж у побуті та доведуть правила безпечної поведінки на воді й біля водоймищ, а також проведуть майстер-класи з надання домедичної допомоги при травмуванні в умовах надзвичайних ситуацій.
Захід відбудеться 12 квітня о 12.00 у Палаці дитячої та юнацької творчості Харківської міськради Харківської області за адресою: пр. Тракторобудівників, 55.
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 11 квітня за тел.: (057)707-34-59.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10