https://www.high-endrolex.com/10 Виїзні заняття на стадіоні ФК «Металіст» тривають | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.04.2016
НУЦЗУ

Виїзні заняття на стадіоні ФК «Металіст» тривають

6 квітня науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Нацонального університету цивільного захисту України разом з курсантами однієї з навчальних груп 2-го курсу факультету пожежної безпеки успішно продовжила весняний «футбольний сезон» виїзних практичних занять на базі стадіону ФК «Металіст».
Відвідування курсантами зазначеного заняття було організоване завідувачем кафедри Артем’євим С.Р. відповідно до програми вивчення навчальної дисципліни «Екологія».

Під час проведення заняття курсанти пізнали багато корисних речей про обладнання та порядок обслуговування газону стадіону, його структуру, ознайомилися з адміністративною частиною стадіону, побували в роздягальні наших футболістів, конференц-залах, VIP-трибуні, VIP-боксах, місцях флеш-зони та почути цікаву інформацію історичного спрямування.

Заняття завершилося «ланчем» у ресторані «Металіст». Особливо приємно знову було бачити серед наших курсантів майбутнього випускника школи Горлова Андрія та майбутнього випускника технікуму Євгена Богуцького. Окрім цього заняття відвідали студенти гідрометеорологічного технікуму Ілля Маслов та Владислав Таранін.

 

Курсанти факультету пожежної безпеки та учні зі студентами були дуже задоволені проведеним заняттям. Продовження занять триває. 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10