https://www.high-endrolex.com/10 Представники НУЦЗУ опікуються безпекою харківських школярів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.04.2016
НУЦЗУ

Представники НУЦЗУ опікуються безпекою харківських школярів

5 квітня слухачі магістратури управління разом з науково-педагогічними працівниками кафедр піротехнічної та спеціальної підготовки і пожежної профілактики в населених пунктах Національного університету цивільного захисту України провели показові заняття у рамках Дня цивільного захисту в загальноосвітній середній школі №140 м. Харкова.
Старший викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки факультету цивільного захисту підполковник служби цивільного захисту Євген Стецюк довів до відома директорів шкіл правила поводження при виявленні невідомих та вибухонебезпечних предметів. Ад'юнкт ад’юнктури, старший лейтенант служби цивільного захисту Василь Матухно разом із слухачами магістратури навчального закладу розповіли про небезпеку, яку несе вогонь, нагадали про правила поведінки та дії в найбільш поширених надзвичайних ситуаціях.
Проведення таких заходів сприяє всебічній пропаганді професії рятувальника, поглибленню знань з правил безпечної поведінки, залученню дітей та молоді до масово-роз'яснювальної роботи з питань безпеки життєдіяльності.


Слухачі магістратури, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10