https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ розпочались весняні виїзні практичні заняття на стадіоні ФК «Металіст» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ розпочались весняні виїзні практичні заняття на стадіоні ФК «Металіст»

1 квітня 2016 року науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України для курсантів та студентів навчального закладу успішно відкрили весняний «футбольний сезон» виїзних практичних занять на базі стадіону ФК «Металіст». Так, до першого заняття долучились курсанти 2-го курсу факультету пожежної безпеки. Відвідування курсантами зазначеного заняття було організоване завідувачем кафедри Сергієм Артем’євим у рамках програми вивчення навчальної дисципліни «Екологія».

Під час проведення заняття курсанти пізнали багато корисних речей про обладнання та порядок обслуговування газону стадіону, його структуру, ознайомилися з адміністративною частиною стадіону, побували в роздягальні наших футболістів, конференц-залах, VIP-трибуні, VIP-боксах, місцях флеш-зони та почути достатньо цікаву інформацію історичного спрямування.

Заняття завершилося «ланчем» у ресторані «Металіст». Особливо приємно було бачити серед курсантів майбутнього випускника харківських школи Горлова Андрія та технікуму Євгена Богуцького.

 Тож, виїзні заняття тривають. 

Кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, прес-служба НУЦЗУ

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10