https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбулося виїзне заняття на базі Державної пожежно-рятувальної частини № 6 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулося виїзне заняття на базі Державної пожежно-рятувальної частини № 6

31 березня для навчальних груп 3-го курсу факультету оперативно-рятувальних сил Національного університету цивільного захисту України проведено виїзне заняття на базі Державної пожежно-рятувальної частини № 6.
Курсанти разом з доцентом кафедри пожежної профілактики в населених пунктах навчального закладу Анатолієм Коссе побували на базі Державної пожежно-рятувальної частини № 6. В ході розгорнутого заняття з теми "Організація пожежно-профілактичної роботи у районах та на об'єктах" було залучено головного інспектора РВ Ленінського району ГУ ДСНС у Харківській області Пряхіна А.Є та сумісними зусиллями розглянуто основний теоретичний матеріал. Майор Пряхін А.Є. не лише довів до майбутніх спеціалістів цікаву та конче необхідну інформацію про тонкощі практичного здійснення пожежно-профілактичної роботи у районах та на об'єктах, а також відповів на всі питання курсантів, що виникали в останніх стосовно теми заняття. Підсумовуючи виїзне практичне заняття, доцент кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Коссе А.Г. та головний інспектор Пряхін А.Є. провели опитування учнів, тим самим закріпили отримані курсантами знання.. 
В ході заняття курсанти виявляли високий рівень зацікавленості та активності. Виїзні практичні заняття - запорука якості засвоєних знань.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10