https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ взяли участь у І етапі Всеукраїнського марафону «Безпека праці-2016» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2016
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ взяли участь у І етапі Всеукраїнського марафону «Безпека праці-2016»

Науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Націоального університету цивільного захисту України взяли участь у головній події року у сфері охорона праці - І етапі Всеукраїнського марафону «Безпека праці-2016»
Викладачі кафедри Резніченко Г.М. та Бухман О.М. проявили себе активними учасниками регіонального семінару-практикуму «Реформування системи охорона праці в Україні», що відбувся 30 березня у Харкові. Захід проходив під егідою Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Державної служби України з питань праці та Фонду соціального страхування від нещасних випадків, одним із партнерів проекту виступила Федерація профспілок Харківської області. 
Участь у семінарі дозволила представникам проявити свої знання, свій професійний досвід до справи створення в Україні нової системи безпеки праці на європейських засадах компетентності. 
Керівник департаменту семінарів та маркетингу ВД «МЕДІА-ПРО» Людмила Циганок запросила викладачів університету взяти участь у ІІ етапі марафону, що відбудеться незабаром у Києві.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10