https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота з державного управління в НУЦЗУ набирає обертів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.03.2016
НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота з державного управління в НУЦЗУ набирає обертів

29 березня відбулась нарада представників Управління ДСНС України у Чернівецькій області й Національного університету цивільного захисту України в режимі відеоконференції. Зокрема, у нараді взяли участь старший науковий співробітник наукового відділу з проблем державної безпеки навчально-науково-виробничого центру, кандидат наук з державного управління Аліна Помаза-Пономаренко, науковий співробітник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру, кандидат наук з державного управління Вікторія Глуха і доцент кафедри інженерної та аварійно-рятувальної техніки факультету оперативно-рятувальних сил, кандидат технічних наук, доцент Виноградов Станіслав Андрійович.
У межах заходу співробітники університету звернули увагу на нові вимоги, що висуваються до управлінських кадрів, які обіймають посади категорії А і Б, і на можливість навчання фахівців за спеціальністю «Державне управління» освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр державного управління» в НУЦЗУ. Навчання за цією спеціальністю базується на здійсненні поглибленої теоретичної підготовки слухачів та забезпеченні набуття ними необхідних практичних умінь і навичок стосовно державного управління в соціальній, економічній, безпековій та інших сферах.
Крім того, було поінформовано щодо можливості підвищення кваліфікації працівниками служби цивільного захисту. За сприяння ректора університету доктора державного управління, професора Володимира Садкового, працівники Центру провели низку семінарів із підвищення кваліфікації, де висвітлювалися актуальні питання інтеграційної, інформаційної й екологічної політики України, а також особливості забезпечення її територіального розвитку в умовах викликів і загроз. Зважаючи на важливість цих питань, буде проведено подальшу профорієнтаційну роботу науково-педагогічними працівниками університету безпосередньо в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області 31 березня.

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10