https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбувся розподіл випускників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.03.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся розподіл випускників

25 березня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся персональний розподіл для подальшого проходження служби в органах (підрозділах) ДСНС України випускників 2016 року за освітніми ступенями «бакалавр» і «магістр» та освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст», а також слухачів магістратури та випускників ад’юнктури і докторантури.
До складу комісії з проведення розподілу увійшли ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, заступник директора Департаменту - начальник відділу проходження служби та адміністративної роботи Департаменту персоналу ДСНС України полковник служби цивільного захисту Ярослав Кондауров, начальник ГУ ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв, начальник ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук та керівники кадрових апаратів в областях.
Завдяки попередній кропіткій роботі, проведеній керівництвом університету, факультетів, курсів, сектора по роботі з перемінним складом університету з курсантами-випускниками, досить швидко пройшов розподіл.
Перед комісією звітували випускники окремо з кожної області та підтверджували свій намір про відбуття на місця для подальшого проходження служби.
У 2016 році з НУЦЗУ випускається 2 докторанти, 7 ад’юнктів, 10 слухачів магістратури, 22 магістри, 116 спеціалістів, 69 бакалаври. Відтепер на них чекають ще три місяці напруженого навчання та стажування, захист дипломних робіт і хвилюючий день випуску, після чого 185 молодих лейтенантів служби цивільного захисту матимуть змогу на практичній роботі повною мірою проявити набуті в університеті знання, уміння й навички рятувальника.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10