https://www.high-endrolex.com/10 Майже 150 інтелектуалів з різних регіонів України стали учасниками ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у сферах цивільного захисту та основ охорони праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.03.2016
НУЦЗУ

Майже 150 інтелектуалів з різних регіонів України стали учасниками ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у сферах цивільного захисту та основ охорони праці

23 березня в Національному університеті цивільного захисту України стартував ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році. Захід пройшов відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 27.11.2015 р. № 1247 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році», де Національний університет цивільного захисту України визначено базовим вищим навчальним закладом для проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованих дисциплін «Цивільний захист» та «Основи охорони праці».
До Харкова з’їхалися майже 150 учасників олімпіади з різних регіонів нашої держави. 23 березня на урочистому відкритті заходу вітав присутніх перший проректор з навчальної та методичної роботи Національного університету цивільного захисту України полковник служби цивільного захисту Олег Назаров та бажав відмінних результатів. Цього ж дня молоді інтелектуали виконали практичні та тестові завдання олімпіади.
24 березня відбулося нагородження переможців ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році з професійно-орієнтованих дисциплін «Цивільний захист» та «Основи охорони праці».
Так, диплом за І місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Цивільний захист» отримала Аліна Басішина (Національний університет цивільного захисту України), дипломи за ІІ місце одержали Максим Олійник (Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут») та Тетяна Савицька (Національний авіаційний університет), дипломи за ІІІ місце – Ірина Мушинська (Львівський державний університет безпеки життєдіяльності), Ілля Філютович-Герасименко (Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова) та Віталій Четверіков (Харківський національний автомобільно-дорожній університет).
Диплом за І місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Основи охорони праці» отримала Вікторія Зазибова (Національний університет цивільного захисту України), дипломи за ІІ місце одержали Анна Пурахіна ( Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"), Катерина Бірук (Луцький національний технічний університет), Каріна Тютюнник (Полтавський національний педагогічний університет ім.. В.Г.Короленка), Людмила Падун (Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана), дипломи за ІІІ місце – Дмитро Демяник (Харківський національний автомобільно-дорожній університет), Вікторія Усатенко (Харківський національний університет будівництва та архітектури), Олександр Стрельченко (Національний університет біоресурсів і природокористування України, м. Київ), Марина Тарасова (Кременчуцький національний університет ім. Михайла Остроградського) та Вадим Одуд (Національний університет водного господарства та природокористування, м Рівне).
До 4 квітня 2016 року журі олімпіади надасть звіти про підсумки проведення олімпіад до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.


Вікторія Коленко, Національний університет цивільного захисту України

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10