https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ відбулася зустріч керівництва Головного управління ДСНС України у Донецькій області з курсантами навчального закладу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.03.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбулася зустріч керівництва Головного управління ДСНС України у Донецькій області з курсантами навчального закладу

24 березня в Національному університеті цивільного захисту України відбулася зустріч керівництва Головного управління ДСНС України у Донецькій області – начальника управління персоналу ГУ ДСНС України у Донецькій області майора служби цивільного захисту Юлії Михайловської із курсантами з Донецької області, які навчаються в університеті. Захід відбувся відповідно до затвердженого Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій графіка виїзду керівного складу Головних управлінь (Управлінь) в областях до вищих навчальних закладів ДСНС України з метою участі керівного складу базових гарнізонів у навчально-виховному процесі.
На сьогодні з Донецької області в Національному університеті цивільного захисту України навчається 33 курсанти.
Під час зустрічі обговорювались питання щодо подальшого проходження служби курсантами в підрозділах Головного управління ДСНС України у Донецькій області. Представник керівництва ГУ ДСНС України у Донецькій області ознайомилась зі станом успішності вихованців університету, вислухала побажання щодо їх подальшого місця служби, а також запевнила, що всі випускники навчального закладу, які направлялись із Донецької області на навчання, стовідсотково будуть працевлаштовані. Під час свого візиту гість ознайомилась із умовами навчання і проживання вихованців навчального закладу, його матеріально-технічною базою, відвідали музей.
Як зазначив проректор з персоналу університету полковник служби цивільного захисту Вадим Попов, такі зустрічі є плідними та ефективними.

Вікторія Коленко, Національний університет цивільного захисту України

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10