https://www.high-endrolex.com/10 Представник НУЦЗУ стала учасником семінару-тренінгу для представників прес-служб підрозділів ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.03.2016
НУЦЗУ

Представник НУЦЗУ стала учасником семінару-тренінгу для представників прес-служб підрозділів ДСНС України

21-22 березня в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту в рамках проекту “Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями” Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ тривав дводенний семінар-тренінг для представників прес-служб підрозділів ДСНС з теми “Організація інформування населення з основних питань цивільного захисту”. Учасником заходу від Національного університету цивільного захисту України стала старший інспектор сектора зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю підполковник служби цивільного захисту Вікторія Коленко.

Провів семінар бізнес-тренер та викладач Володимир Дегтярьов. В перший день тренінгу учасники навчалися сучасним тенденціям роботи у соціальних мережах, особливостям ефективного спілкування із громадянами та представниками засобів масової інформації. Крім того, представники прес-служб ДСНС мали можливість на практиці відпрацювати продуктивні шляхи інформування населення з питань цивільного захисту, способи реагування на негатив та критику.

22 березня учасники тренінгу аналізували роль ЗМІ у формуванні громадської думки та принципи роботи з журналістами на місцях виникнення надзвичайних подій. Також головний редактор фотослужби Укрінформу розповів про особливості фотозйомки, співпраці із фотоагенціями.


Прес-служба НУЦЗУ, за матеріалами офіційного сайту ДСНС України
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10