https://www.high-endrolex.com/10 Сировому Володимиру Васильовичу – 75 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.03.2016
НУЦЗУ

Сировому Володимиру Васильовичу – 75

12 березня виповнилось 75 років з дня народження випускника ХПТУ, одного із фундаторів першого в України навчального закладу пожежно-технічного профілю, відомого спортсмена, кандидата технічних наук, доцента, ветерана навчального закладу полковника у відставці Володимира Васильовича Сирового.

Володимир Васильович - випускник Харківського пожежно-технічного училища 1962 року.
З серпня 1979 року до серпня 1984 року обіймав посаду заступника начальника Харківського пожежно-технічного училища МВС СРСР з матеріально-технічного забезпечення, посаду начальника тактико-технічної кафедри з 1993 до 1995 року, начальника оперативно-тактичної кафедри з 1995 року.
Є майстром спорту СРСР з класичної боротьби, неодноразовим призером Центральної ради та Української ради «Динамо», УУЗ МВС СРСР, майстром спорту СРСР з пожежно-прикладного спорту.
Кандидат технічних наук підполковник у відставці Сировий Володимир Васильович сьогодні перебуває в однострої зі своїми однодумцями, обіймаючи посаду доцента кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Національного університету цивільного захисту України
За тривалий час бездоганної трудової діяльності в університеті своєю працездатністю та людяністю шановний ветеран здобув повагу, авторитет та вдячність серед керівництва, працівників, колег навчального закладу. Володимир Васильович і сьогодні докладає всіх зусиль у становлення та зміцнення одного із перших навчальних закладів пожежно-технічного профілю в Україні. Маючи великий досвід роботи, поєднаний із відмінною фаховою підготовкою, він підготував не одне покоління фахівців пожежно-рятувальної справи.
Вітаємо шанованого ветерана і бажаємо довгих-довгих років життя!


Прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10