https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ презентовано нову навчальну лабораторію | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.02.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ презентовано нову навчальну лабораторію

1 лютого на кафедрі спеціальної хімії та хімічної технології Національного університету цивільного захисту України відбулася презентація нової навчальної лабораторії загальної та неорганічної хімії.
Лабораторія призначена для проведення занять з навчальних дисциплін «Хімія» за напрямами «Пожежна безпека», «Цивільний захист» та «Охорона праці», «Хімія з основами біо- та геохімії» за напрямом «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Загальна та неорганічна хімія» за напрямом «Хімічна технологія».
Як зазначила начальник кафедри спеціальної хімії та хімічної технології полковник служби цивільного захисту Олена Тарахно, лабораторія оснащена необхідними приладами, хімічним посудом, реактивами для дослідження властивостей хімічних елементів, теплових ефектів, рівноваги та кінетики хімічних реакцій.
Відтепер курсанти та студентів 1-их курсів навчального закладу можуть не тільки якісно вивчати навчальні дисципліни, а й брати участь у роботі наукових товариств.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10