https://www.high-endrolex.com/10 Представники керівництва НУЦЗУ взяли участь в урочистостях з нагоди приведення до Присяги працівника поліції курсантів та слухачів ХНУВС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.01.2016
НУЦЗУ

Представники керівництва НУЦЗУ взяли участь в урочистостях з нагоди приведення до Присяги працівника поліції курсантів та слухачів ХНУВС

29 січня у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди приведення до Присяги працівника поліції курсантів та слухачів університету. У заході взяли участь проректор з персоналу полковник служби цивільного захисту Вадим Попов, начальник факультету пожежної безпеки полковник служби цивільного захисту Микола Удянський та начальник сектора зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю полковник служби цивільного захисту Сергій Мішенін.
У День Пам’яті Героїв Крут півтори тисячі курсантів та магістрів Харківського національного університету внутрішніх справ склали Присягу працівника поліції на вірність Українському народові.
В урочистостях взяла участь заступник голови обласної державної адміністрації Юлія Світлична. Вона привітала курсантів зі складанням Присяги.

Прес-служба НУЦЗУ

 

 

 

 

 

 


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10