https://www.high-endrolex.com/10 Співробітники Навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ стали учасниками наради з питань забезпечення державної безпеки з ГО «Союз працівників сфери безпеки» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.01.2016
НУЦЗУ

Співробітники Навчально-науково-виробничого центру НУЦЗУ стали учасниками наради з питань забезпечення державної безпеки з ГО «Союз працівників сфери безпеки»

27 січня відбулось засідання Громадської організації «Союз працівників сфери безпеки», що проводилось під керівництвом її директора О. Лисяка, який отримує освітньо-кваліфікаційний рівень «магістра державного управління» в НУЦЗУ. У засіданні взяли участь науково-педагогічні працівники Національного університету цивільного захисту України – завідувач кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту, доктор наук з державного управління, професор Сергій Майстро і старший науковий співробітник наукового відділу з проблем державної безпеки Навчально-науково-виробничого центру, кандидат наук з державного управління Аліна Помаза-Пономаренко.
На нараді були обговорені питання в галузі науки державне управління та системи державної безпеки. У цьому контексті особлива увага була приділена важливості здійснення розробки нових стандартів, які використовуються на ринку безпеки, приведення їх до європейського рівня та якісного кадрового забезпечення нашої країни. Зокрема, підготовки фахівців у сфері безпеки за спеціальністю «Державне управління» освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» у Національному університеті цивільного захисту України.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10