https://www.high-endrolex.com/10 Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні зустрілись із курсантами та студентами НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.01.2016
НУЦЗУ

Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні зустрілись із курсантами та студентами НУЦЗУ

14 січня 2016 року до Національного університету цивільного захисту України завітала делегація Спеціальної моніторингової місії в Україні Організації з безпеки та співробітництва в Європі, до складу якої увійшли спостерігачі Хуан Марія Мартін Кастрільжон, Алессандро Нанни та Георгій Секей.
Вони зустрілись із курсантами та студентами навчального закладу. Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ (СММ) в Україні повідомили про розширення своєї ініціативи зі створення Молодіжних контактних груп (МКГ) для налагодження діалогу у Львові, Харкові та Краматорську в найближчі кілька місяців у рамках свого мандату, що передбачає сприяння діалогу з метою зниження напруженості і сприяння нормалізації ситуації. До речі, СММ прагне поєднати молодь з різних регіонів України, щоб дати молодим людям можливість стати фахівцями з налагодження діалогу в своїй країні.
Більш детально з інформацією про Молодіжну Контактну Групу можна ознайомитися на сайті http://goo.gl/forms/sNWyk6w8K1.
 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10