https://www.high-endrolex.com/10 Курсант НУЦЗУ став учасником зустрічі з першим заступником міністра освіти і науки України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.12.2015
НУЦЗУ

Курсант НУЦЗУ став учасником зустрічі з першим заступником міністра освіти і науки України

21 грудня у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана відбулася зустріч першого заступника міністра освіти і науки Інни Совсун з представниками органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів України. Національний університет цивільного захисту України представив голова студентської ради навчального закладу курсант 5-го курсу факультету пожежної безпеки Олександр Руснак.
Під час зустрічі, учасниками якої стали понад 150 представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів України, було обговорено питання щодо функціонування студентського самоврядування, зокрема його ролі у вдосконаленні організації навчального процесу, дотримання прав студентів на вибіркові дисципліни.
На зустрічі також виступив помічник заступника міністра, аналітик Єгор Стадний з теми «Вибір без вибору: моніторинг вибіркових курсів у державних вишах». Його доповідь супроводжувалась переглядом презентації, в якій акцентувалася увага на ролі студентського самоврядування у діагностуванні проблем вищої школи методом анкетування студентської молоді, в активізації застосування міждисциплінарних підходів під час викладання дисциплін, а також у реалізації права на підвищення якості вищої освіти в Україні.


Олександр Руснак, голова студентської ради НУЦЗУ, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Олександра Руснака
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10