https://www.high-endrolex.com/10 У Національному університеті цивільного захисту України відбувся випуск магістрів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2015
НУЦЗУ

У Національному університеті цивільного захисту України відбувся випуск магістрів

18 грудня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся урочистий випуск магістрів. 52 ерудованих, талановитих молодих магістри, фахівці нової генерації відтепер успішно виконуватимуть професійні завдання у підрозділах Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 25 з них одержали дипломи з відзнакою.
На заході були присутніми ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, представники громадськості і духовенства, ветерани, гості та батьки.
У музеї навчального закладу перед ритуалом урочистого випуску проректор з персоналу полковник служби цивільного захисту Вадим Попов вручив випускникам лейтенантські погони.
У напутньому слові ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий зазначив: ««Шановні випускники, щиро вітаю вас з успішним завершенням важливого етапу вашого професійного становлення! Власним прикладом та самовідданою службою гідно продовжуйте славні традиції свого рідного навчального закладу, зміцнюйте авторитет ДСНС України та примножуйте славу рідної Батьківщини. Пам'ятайте, що Ваше головне завдання - захищати людські життя і здоров'я, боронити від вогню матеріальні цінності, ставати на заваді стихії чи людської недбалості, які можуть призвести до виникнення надзвичайних ситуацій. Це важка, але почесна місія». Він побажав випускникам добробуту, нових вагомих досягнень на професійній ниві в ім’я розвитку нашої держави.
«Ще вчора, - ділиться своїми враженнями «новоспечений» лейтенант служби цивільного захисту Назар Дідоха, - здавалося б, я був першокурсником. Минули роки – і сьогодні я озираюсь і ніби переглядаю курсантський фотоальбом. Згадую своє активне життя в рідному університеті: участь у наукових товариствах, науково-технічних конференціях, і веселі концерти художньої самодіяльності, і смішні виступи у КВН. Надовго запам’ятаються заняття виїзні, з теорії основ пожежевибухонебезпеки, автоматичних систем безпеки, тактики пожежегасіння, захист магістерської роботи тощо. І це активне життя не закінчується, а продовжується. Попереду – нелегка робота у лавах ДСНС України. Та, незважаючи на буденні труднощі, я завжди житиму в серці зі своїм НУЦЗУ».
За доброю традицією православний священик окропив святою водою випускників.
Учасників та гостей свята вітали вокальний ансамбль «Аніма» та танцювальний колектив «Флейм» університету.
Хочеться побажати випускникам успіхів на професійній ниві, зміцнювати авторитет Державної служби України з надзвичайних ситуацій, примножувати добрі традиції рідного навчального закладу, гідно нести почесне звання Випускника Національного університету цивільного захисту України!

 

 

Вікторія Коленко, Національний університет цивільного захисту України, фото - Ігоря Котова, відео - Ахмадуліної Дар`ї




 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10