https://www.high-endrolex.com/10 В ефірі харківських ЗМІ – урочисті заходи в НУЦЗУ з нагоди вшанування рятувальників, які воювали в зоні АТО. Фото і відеоматеріали | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2015
НУЦЗУ

В ефірі харківських ЗМІ – урочисті заходи в НУЦЗУ з нагоди вшанування рятувальників, які воювали в зоні АТО. Фото і відеоматеріали

Нагородження працівників ДСНСУкраїни - учасників антитерористичної операції відбулося сьогодні, 17 грудня, в Національному університеті цивільного захисту України.
За бездоганну службу та відданість Батьківщині, мужність, відвагу та значний особистий внесок у визволення східної території України від терористичних угруповань нагороди отримали 30 чоловік особового складу органів і підрозділів ДСНС України, які служили в зоні АТО в 2015 році. Це рятувальники з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Полтавської та Харківської областей, а також представники Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України.
Рятувальників нагородили відзнаками Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту - орденом «Честь і слава», медаллю «За доблесть і відвагу», медаллю «Герой-рятувальник», медаллю «За відвагу на пожежі».
Ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий подякував рятувальникам за відмінну службу та побажав усім миру та злагоди. «Те, що ви робили і робите, заслуговує найвищих нагород. Кожен день ви ризикуєте життям заради людей, заради миру в нашій країні. Я бажаю злагоди у ваших родинах і поменше труднощів у вашому житті», - звернувся до рятувальників Володимир Садковий.
Після церемонії нагородження курсанти вишу і особовий склад підрозділів ДСНС вшанували загиблих у зоні АТО хвилиною мовчання.
В урочистому заході також взяли участь голова Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту Віктор Доманський, начальник відділу соціально-гуманітарної підготовки та патріотичного виховання ДСНС України Олександр Алімов, начальник сектору Державної служби у справах ветеранів та учасників АТО в Харківській області Юрій Корсунов.
Зазначимо, за час проведення антитерористичної операції на Донбасі загинуло 17 рятувальників, двоє з них - випускники Національного університету цивільного захисту України.
 
 
 
 
17 грудня 2015
 
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10